Årsrapport for AutoStore for første gang!

Endelig kan vi vise de første resultatene av samarbeidet:

Vi er stolte og takknemlige for tilliten AutoStore har vist oss ved å gi oss ansvar for design og produksjon av årsrapporten.

AutoStore er et norsk teknologiselskap grunnlagt i 1996 med hovedkontor i Nedre Vats som utvikler distribusjonsløsninger som hjelper selskaper med lagring og plukking av varer. AutoStore leverer hardware, AutoStore systemet som enkelt forklart er et byggesett: en konstruksjon med skinneganger for roboter, selve robotene, kasser som fylles med varer og et kontrollsystem som styrer bevegelser og holder orden på varene. AutoStore utvikler også software, lagerstyringssystemer og analyseverktøy.

Dette er første gang vi designer AutoStore sin årsrapport, og basert på deres grafiske profil, laget vi et helt nytt design for årsrapporten. Vi endret formatet til en liggende interaktiv og klikkbar PDF, som løfter brukeropplevelsen og gjør det enkelt å navigere i en stor rapport som denne. Ved hjelp av tydelig menylinje og god struktur er det enkelt for leseren å navigere seg rundt i rapporten og finne det hen leter etter.

Auto Store AR22 til fasett no 04 med forside

AutoStore drives ikke bare av roboter, så klart. Derfor er det viktig å vise frem menneskene som jobber i selskapet i rapporten. Infografikk som forklarer enkelt hvordan systemet virker har også fått god plass.Lesbarheten sikres ved god og gjennomtenkt brekking av tekst, utheving av sitater og luft og pauser der det trengs.

Årets rapport fremhever at AutoStore oppnådde viktige milepæler i 2022, inkludert salg av over 1 150 systemer, 78,1 % inntektsvekst og en økning på 49 % i arbeidsstyrken. Selskapet inkluderte bærekraft som en av sine strategiske pilarer i 2022 og planlegger å videreutvikle sin klima- og bærekraftsstrategi i 2023. Vi er takknemlige for å gjøre disse resultatene og målene tilgjengelige og levende for AutoStores kunder og samarbeidspartnere i 2023.

Auto Store AR22 03 full bleed1 200
Auto Store AR22 04 full bleed1 200
Auto Store AR22 05 full bleed1 144