Stavanger Aftenblad har valgt Fasett

Aftenbladet, som de kalles på folkemunne, er en av Norges største regionsaviser og mediehus, med dype røtter og en tydelig posisjon i Stavanger-regionen og medie-Norge. Nylig vendte de tilbake som kunde i Fasett.

FASET Tx SA 3

Stavanger Aftenblad er en sterk og tradisjonsrik merkevare og en liten juvel i Schibsteds medieportefølje, og den over 130 år gamle avisen er også et lysende eksempel på nytenkning og tilpasningsevne i en bransje – og region – preget av kontinuerlig endring.

Men Aftenbladet er også en merkevare som kontinuerlig må utvikles og kommuniseres for å legitimere og styrke posisjonen, sikre en enda bedre leser- og brukeropplevelser og vise gjennom konkrete bevis og tiltak at visjonen om å gjøre Rogaland litt større og verden litt mindre er mer relevant enn noen gang.

Til å bistå med disse oppgavene har Stavanger Aftenblad nylig valgt Fasett som byråpartner:

– Vi ser det som en del av vårt samfunnsoppdrag å velge aktører med lokal tilhørighet. Fasett har et godt renommé og utfordrer oss både strategisk og kreativt. Teamet vi har blitt kjent med har i løpet av kort tid satt seg inn i vår komplekse mediehverdag og ser oss både fra kommersiell og redaksjonell side. Faglig dedikasjon og engasjement er det mye av hos Fasett, på tvers av generasjoner. Det gir ekstra energi og gode diskusjoner når vi møtes, sier Silje Herget, markedssjef i Aftenbladet.

Byråleder Pål Hjorth Berge er også svært glad for å få Stavanger Aftenblad tilbake som kunde.

– Aftenbladet er en av regionens eldste og sterkeste merkevarer, og de befinner seg i et marked i voldsom endring. Slike merkevarer må man håndtere med kjærlighet og innsikt og vi er stolte av at Stavanger Aftenblad – som også har vært kunde her tidligere – igjen viser oss denne tilliten. Vi ser på dette som et langsiktig samarbeid og gleder oss til årene fremover sammen, sier en begeistret byråleder.

Avtalen omfatter merkestrategisk rådgiving, utvikling av visuell identitet og design, samt idé-, strategi- og konseptutvikling for kampanjer og sponsoraktiviteter.

FASET Tx SA fallback

«Vi ser det som en del av vårt samfunnsoppdrag å velge aktører med lokal tilhørighet. Fasett har et godt renommé og utfordrer oss både strategisk og kreativt.»

- Silje Herget, markedssjef Stavanger Aftenblad