Fasett skal bidra til å få Sterling-kveite ut i verden!

Sterling White Halibut er verdens fremste produsent av kveite og har nettopp valgt Fasett som byråpartner etter en lengre prosess hvor byråer fra hele Norden var innbudt til å delta. Nå skal Sterlings posisjon som den ledende globale leverandøren av bærekraftig kveite videreutvikles og styrkes i tråd med selskapets ambisjoner.

Sterling White Halibut og Fasett

Fått storfisk på kroken

– Vi gleder oss til å arbeide med Fasett, de har allerede vist god strategisk tenkning og kreative muligheter som er i tråd med våre verdier og ambisjoner, sier arbeidende styreleder Kjell Stenersen.

– Vi ser frem til de nye mulighetene dette samarbeidet åpner opp for og gleder oss til å komme skikkelig i gang med arbeidet, legger kvalitetsansvarlig Ailin Strand til.

Hos Fasett er også gleden stor over å få storfisk på kroken:

– Vi ser frem til å bidra til å bygge Sterling White Halibuts merkevare og fortelle deres unike historie til et større publikum. Oppgaven byr på en rekke spennende utfordringer som mange på Fasett-huset skal få bryne seg på i tiden fremover, sier Pål Hjorth Berge, daglig leder i Fasett.

– Dette partnerskapet med Sterling White Halibut er nok et bevis på at vi i Fasett ikke bare leverer sterke visuelle identiteter og kampanjer, men også merkevarestrategi og rådgiving i aller øverste divisjon.

To ord om Sterling til slutt:
I de kalde fjordene i vakre Ryfylke, på Hjelmeland utenfor Stavanger har Sterling drevet med bærekraftig produksjon av atlanterhavskveite i snart 25 år. De er verdens største produsent av kveite og har noen av verdens fremste restauranter og kokker på kundelisten. Sterling har vært en stabil og god leverandør til sine kunder og har ved flere anledninger levert Sterling-kveite til store kokkekonkurranser internasjonalt, som blant annet Bocuse d'Or og Global Chefs Challenge.

Mer informasjon om dette samarbeidet eller er det andre ting vi kan løse for deg? Ta kontakt med daglig leder/rådgiver Pål Hjorth Berge på e-post eller +47 909 22 639.