Gull og bronse til DNV og Fasett

Farmandprisen er Norges mest prestisjefylte årsrapportpris og har vært delt ut hvert år siden etableringen i 1955.

DNV årsrapport eksempel

Tirsdag offentliggjorde juryen i Farmandprisen årets resultatlister, og DNV og Fasett viste nok en gang godt igjen på toppen av pallen:

I år gikk DNV nemlig helt til topps i kategorien ‘Beste digitale årsrapport' og det ble også en gledelig bronse i kategorien ‘Beste ikke-børsnoterte selskap' i det som gjerne kalles NM i årsrapport.

– Dette var gledelige nyheter! Årsrapportene er viktig for oss i DNV, de gir alle våre 11.500 medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere over hele verden et oppdatert øyeblikksbilde av organisasjonen vår. Så ble vi ekstra glade for at den digitale årsrapporten i år tok steget helt til topps i kategorien ‘Beste digitale årsrapport’, sier Ellen Skarsgård og Per Busk Christiansen, ansvarlige hos DNV for årsrapportene.

Se casen her

Vi i Fasett gratulerer DNV og takker for et godt og inspirerende samarbeid – i år igjen! Det er nemlig 13. året på rad at vi har hatt gleden av å samarbeide om ide og design for selskapets rapporter, og det er vi stolte av.

– Å vinne priser sammen med DNV, et av de stolteste og mest globale norske selskapene vi har, er ekstra stas. At vi i tillegg tar gull i digital-kategorien viser med all tydelighet at vi sammen med DNV har lykkes med å ta årsrapporten over på digitale flater, sier en fornøyd daglig leder Pål Hjorth Berge.

Se den digitale årsapporten her

DNV Arsrapport 2020 microsite6