Kyrre Edquist-Hansen skal lede Fasetts Oslo-kontor

I år går vi nye veier - vi åpner et Oslo-kontor. Mannen som skal lede Oslo-kontoret vårt heter Kyrre Edquist-Hansen og kommer fra Nucleus hvor han har vært leder for innhold, kreativitet og annonsering.

– Kyrre er en kreativ utfordrer med teft for konsepter og digital historiefortelling. Vi har kjent og hatt sansen for ham lenge, og vi gleder oss til å bygge Fasett videre sammen med ham, sier daglig leder i Fasett, Pål Hjorth Berge.

Fra før har Kyrre også erfaring fra Schibsted og Publicis, der han blant annet har jobbet i FINN, VG og Starcom. Han har totalt 15 års erfaring i kommunikasjonsbransjen med alt fra produkt til rådgivning.

Kyrre har også fulgt med på hva Fasett har holdt på med.

– Fasett har alltid vært gode på merkevarebygging, identitet og design. Jeg gleder meg skikkelig til å bygge Fasett enda sterkere nasjonalt og er glad for å få muligheten til å bli med på å bygge opp et miljø med Fasetts sterke merkevare og byråkultur her på Østlandet. Vi skal ta med oss kompetansen og erfaringen til Fasett og den gode Fasett-ånden når vi utvider og vokser. For fremover skal vi også kunne tilby enda flere tjenester og levere gode, kreative løsninger innen digital historiefortelling og innholdsmarkedsføring, sier Kyrre Edquist-Hansen.

Fasett er for tiden på jakt etter gode hoder innen de fleste disipliner som skal være med Kyrre – og resten av byrået:

– I første omgang ser vi etter 5-6 medarbeidere til Oslo-kontoret som skal samarbeide med de 24 i Stavanger. Det er bare å ringe eller sende meg en mail hvis du har lyst å være med på denne reisen, oppfordrer Kyrre Edquist-Hansen.

Fasett overtar sine nye Oslo-lokaler i Kongens gate i starten av februar.

Kyrre Edquist-Hansen og Pål Hjorth Berge