Prisdryss i Sterk Reklame – i år igjen!

Fem gull, to sølv, to bronse og to diplomer fikk vi med oss fra årets Sterk Reklame-utdeling på Tou Scene. Det betyr at vi er byrået som vant flest gull. Det er vi stolte av, både på våre egne og våre kunders vegne!

Sterk Reklame er den årlige konkurransen som skal vise resten av Norge hva som er det beste av design og reklame fra Stavanger-regionen. Fasett fikk utmerkelser for arbeid gjort for både rørleggerkjeden VB, Sandnes Sparebank, Avinor Stavanger Lufthavn og Altibox.

Sandnes Sparebank

For Sandnes Sparebank fikk vi gull i print-kategorien, bronse i håndverkkategorien og diplom i kampanjekategorien for «Kundeutbytte». For samme kunde fikk vi sølv i utendørs stunt med jobben «Banken flytter».

Ssb Kundeutbytte Boards 6

Altibox

For Altibox fikk vi gull i film/motion for «Ikke 100% på nett?», gull i åpen klasse med radiospottene for Altibox «Youbler og jedi» og diplom i kategorien film/motion for «Mer til felles».

VB

For Rørleggerkjeden VB ble det gull i år igjen – og det til og med to i kategorier! Det ble det edleste metallet i både i utendørs stunt for «Viva la festivaldo» og i sosiale medier for «Hva skal toalettsetet hete?».

Avinor

For Avinor Stavanger Lufthavn fikk vi sølv i kategorien håndverk for «Ny ankomstterminal».

Avinor Drivhus Til Sr Handtverk 24

Fasett

Og sist, men ikke minst, fikk vi en bronse i grafisk design digital for redesignet av vår egen nettside, fasett.no.

Image From Ios