Aftenbladet + Fasett = sant

I dag har Fasett signert kontrakt om levering av byråtjenester med vår egen stolte regionavis Stavanger Aftenblad.

Samarbeidet med Aftenbladet er allerede i gang, og den første kampanjen ble lansert tidligere i høst. Her kan du lese mer om “Hva betyr det for deg”-jobben.

Bilde av ansatte hos Fasett og Stavanger Aftenblad

«Kvalitet er i fokus når vi velger byrå å samarbeide med, og det har Fasett vist at de leverer. Fasett er en god match for oss, og vi gleder oss til fortsettelsen»

- Tor Anders Voldsund, markedssjef i Stavanger Aftenblad

Pål Hjorth Berge i Fasett er svært fornøyd med den nye samarbeidsavtalen.

- Vi har ønsket oss Stavanger Aftenblad som kunde lenge! Aftenbladet er en av regionens eldste og sterkeste merkevarer, og de befinner seg i et marked i voldsom endring. Vi gleder oss til jobben som står foran oss, og vi ser på dette som et langsiktig samarbeid, sier han.

Kontrakten som er signert er en toårig avtale med opsjon om forlengelse. Avtalen omfatter rådgivning, strategiarbeid, idé- og konseptutvikling, intern- og eksternkampanje, design og produksjon.

På bildet, fra venstre: Egil Alv Andreassen (F), Kim Hendricks (SA), Ingrid Krane Nicolaysen (F), Silje Herget (SA), Tor Anders Voldsund (SA), Helene Egeland (F), Maren Aadnøy Goa (F), Pål Hjorth Berge (F), Marie Tønnessen (SA), Martine Østrem (F).