Tjenester

Kreativitet er et verktøy som løser problemer og løfter merkevarer. Den er kjernen i alt vi gjør og alt vi tilbyr våre kunder – fra strategisk rådgivning og merkevarebygging, til konsept- og ideutvikling, kampanjer, digitalt design, navn og visuelle identiteter.

Strategisk rådgivning og merkevarebygging

Med kompetanse innen merkevareledelse og merkevarebygging gir vi råd, og hjelper deg med å sette klare mål. Deretter legger vi planen for hvordan du skal lykkes – både kortsiktig og i det lange løp.

Kontakt daglig leder, Pål, for å få vite mer om hvordan vi løfter gode merkevarer.

Konsept- og ideutvikling

Kreativitet handler om å se etter muligheter. Vi utvikler sterke og tydelige kommunikasjonskonsepter, og vi har lang erfaring med å gjøre både oppdragsgivere og budskap synlige. Slik at målgruppen får servert noe som både er sant – og interessant.

Kontakt kreativ leder, Egil, for å få mer informasjon om hvordan vi jobber strategisk med konsept- og idéutvikling.

Design

Et godt navn, med tilhørende logo og en helhetlig visuell identitet, skaper god og effektiv kommunikasjon, og gir et solid forsprang på konkurrentene. Et gjennomført godt design forsterker budskap, skaper helhet og differensiering, og ivaretar en merkevare – i alle kanaler. Et navn som varer, styrker merkevarer.

Kontakt daglig leder, Pål, for å få mer informasjon om hvordan vi jobber strategisk med design.

Produksjon

Vi er et fullservice kommunikasjonsbyrå. Det betyr at vi tar hånd om hele prosessen for kunden – fra planlegging til ferdig produkt og leveranse. Vi utarbeider strategier, utvikler kreative konsepter for digitale og analoge flater, annonser, nettsider, brosjyrer, årsrapporter, sosiale medier, film, eller noe helt annet, og sørger for at stødig prosjektledelse gir deg forutsigbarhet og trygghet fra Aah! til Ååh!

Kontakt senior prosjektleder/rådgiver Ingvild, for å få vite mer om våre arbeidsprosesser.

Har du spørsmål om tjenestene våre, eller ønsker du en prat om et mulig samarbeid, ta kontakt med Pål.