Nok en gang kommer en gledelig overraskelse fra Den Gule Banken!

Alle skal få vite at noen skal få!

Den Gule Banken var blant de aller første med kundeutbytte til kundene sine. Dette ble sjette gangen banken deler ut dette, og i år ville vi formidle gleden og overraskelsen som oppstår det øyeblikket meldingen fra banken tikker inn om at kundeutbyttet er på vei.

Det å plutselig få flere tusen kroner inn på konto er jo selvfølgelig en kjempeglede, og en av de mange grunnene til å være kunde i Den Gule Banken, Sandnes Sparebank. Men sms’en i seg selv er jo dessverre bare en sms. Derfor dro vi på litt med den gule gleden og energien som banken er kjent for, som spruter ut av skjermen i situasjoner hvor det ikke helt passer seg.

Se filmene her:

«Det er veldig kjekt at vi kan dele ut kundeutbytte enda en gang. Selv om det ikke er noen garanti for at det kommer hvert år, er det fint å kunne dele av overskuddet når banken gjør det bra!»

- Ingrid Fure Schøpp, Kommunikasjonsdirektør i Den Gule Banken, Sandnes Sparebank
Kundeutbytte 9 16 preview

For når man venter på meldingen om kundeutbytte er det vanskelig å ikke sjekke mobilen uansett hva man driver med. Så får man heller sitte der gul i fjeset og glad! I en verden hvor de fleste andre snakker om hva man kan bruke pengene på ville vi heller fokusere på gleden – Vi har jo ikke noe med hva man bruker penger på, og det kan jo like så godt være at folk vil spare!

Kampanjen har vært synlig på utendørsboards i hele regionen, og overalt i digitale kanaler som film.

IMG 8026