ONS 2020. Tema: Together.

ONS 2020. Tema: Together.
Samhold og samarbeid – også i den grafiske profilen.

No man is an island

Together er temaet for ONS 2020. Da Fasett ble bedt om å lage en temalogo og -profil for ONS 2020 brukte vi mye tid på å lete etter assosiasjoner og innhold til akkurat det ordet. Og i sin reneste form handler Together om at mennesker er nødt til å stå sammen for å løse utfordringene vi står overfor.

Olje- og energibransjen er nødt til å samarbeide for å finne de gode løsningene. For bransjen innser at det ikke er ett menneske som sitter med løsningen alene, men at de ulike aktørene må ha en transparent måte å samarbeide på, hvor deling av kunnskap og erfaringer blir de viktigste verktøyene.

Dette samarbeidet, disse ulike menneskene og selskapene – elementene som jobber sammen – illustreres i logoen ved hjelp av profilfargene. Samtidig danner de forskjellige elementene et nytt element. En løsning. Et svar. Og en vei videre.

Logo Forklaring
Loop Logo

Den grafiske profilen skal styrke ONS. Årets tema er ikke bare et påheng, eller et klistremerke som er satt på ONS 2020, men tvert imot en fullintegrert del av ONS. Når vi har mulighet for det animeres logoen, for å understreke det levende samarbeidet og den dynamiske organismen, mens i de tilfellene hvor logoen må være statisk har vi flere logovarianter å velge blant – for å understreke mangfold og variasjon.

Logo
Ons Mobil
Poster3
Ons
Web2
Book

Les mer om Together

Se ONS.no for mer informasjon om ONS 2020.