I konkurranse med nærmere 9000 innsendte arbeider fra over 50 land ble det to "best of" Red Dot Awards til Fasett i årets Red Dot Design Award.

Identitet og app-designet for Alphatek var en av svært få norske vinnerjobber i årets ”Red Dot Award: Communication Design 2022”:

– Fasett mottok to av de totalt fem prisene som gikk til norske byråer i år. Å motta en Red Dot Award i Communication Design i både «Company Brand» og «Interface & User Experience» viser med all tydelighet at Alphatek har sammen med oss i Fasett skapt et brand med sterk posisjon og identitet, sier en svært fornøyd daglig leder i Fasett, Pål Hjorth Berge.

– Ved å holde fokus på design og brukervennlighet har Alphatek også vist at selve designet på AlphaPWR-appen holder internasjonalt toppnivå og fortjener en «best of» award i det mange regner som den største og viktigste konkurransen innenfor kommunikasjon- og produktdesign i verden, legger design director Bernt Henrik Kommedal til og sender en ekstra takk til Alphatek som gjennom hele prosessen gav Fasett og designerne et stort ansvar og mye tillit.

– En slik tillit og ansvar som vi opplevde fra Alphatek er avgjørende for vår del om vi skal kunne utvikler jobber som dette, helt i verdenstoppen.

Fasett har utviklet visuell identitet og designet app’en som ble tildelt ”Red Dot” i kategoriene ”Corporate Design & Identity” og ”Interface & User Experience Design” – og det kan du se her.