Vårens første rapporter er klare!

I løpet av et år utvikler, designer og produserer Fasett en rekke omfattende rapporter for store nasjonale og internasjonale virksomheter.

Enten det er årsrapporter, kvartalsrapporter eller ESG-rapporter, kravene til høy presisjon og knirkefrie prosesser er alltid svært høye og noe Fasett gjennom tiår har vist at vi behersker til fulle.

Rapporter title

AutoStore

Det norske teknologiselskapet AutoStore utvikler distribusjonsløsninger som hjelper selskaper med lagring og plukking av varer. I år er det andre gang vi designer AutoStore sin årsrapport og årets utgave finner dere her.

2024 Annual Reports Short 1
2024 Annual Reports Short 2

DNV

Det internasjonale klassifikasjonsselskapet har hovedkontor på Høvikodden i Bærum og sin virksomhet innen skipsklassifikasjon, sertifisering, rådgivning, inspeksjon, testing og forskning. I år er det 16. året på rad Fasett har ansvaret for deres årsrapport! Se årets rapport her og introduksjonen til den kan du se her.

2024 Annual Reports Short 5
2024 Annual Reports Short 6

HitecVision

HitecVision er et norsk aktivt PE-fond basert i Stavanger. Fondet fokuserer på oppkjøp og vekstfase-investeringer i energisektoren, og er Norges største oppkjøpsfond og verdensledende innen sin sektor. Se årets bærekraftsrapport fra HitecVision her.

2024 Annual Reports Short 5
2024 Annual Reports Short 6

Den Gule Banken, Sandnes Sparebank

Den Gule Banken, Sandnes Sparebank er blant de ledende bankene i Rogaland med rundt 35 000 kunder. Den Gule Banken og Fasett har et svært langt og godt samarbeid i nærmere 30 år og de forskjellige rapportene er bare noe av alt det gode som er kommet ut av det samarbeidet. Se de siste rapportene for sparebanken her.

2024 Annual Reports Short 3
2024 Annual Reports Short 4

Lyse

Lyse er et norsk industrikonsern med virksomhet innen energi, infrastruktur og telekommunikasjon. Konsernet eies av 14 kommuner i Sør-Rogaland og har en rekke heleide datterselskaper som Altibox, Lyse Elnett osv. Se de siste rapportene fra konsernet her.

Screenshot 2024 05 08 at 10 08 52
Screenshot 2024 05 08 at 10 09 15

Vi er stolte og takknemlige for tilliten alle disse selskapene har vist oss ved å gi oss ansvar for design og produksjon av disse rapportene også i år.

Ønsker du også å løfte rapporteringen for din virksomhet opp noen hakk? Ta kontakt med daglig leder/rådgiver Pål Hjorth Berge på e-post eller +47 909 22 639.