Fra Bymiljøetaten til Fasett i Oslo

Vår ferskeste ansatte er Line Thams Reiersen som kommer direkte fra Bymiljøetaten. Hun er prosjektleder og skal være med og bygge opp Oslo-kontoret vårt sammen med daglig leder Kyrre Edquist-Hansen, AD Susanne Møller-Hansen og kreatør Martin Brurås.

Line Thams Reiersen

Hallo og velkommen! Hvordan går det på din første arbeidsdag i Fasett?

Det går bra! Men det er 11 år siden jeg sist jobbet på mac. Det merkes.

Håper du ikke eple-Z-er på jobb-byttet! Beklager. Apple-humor. Fortell litt om den nye rollen din!

Jeg er prosjektleder og rådgiver på oslokontoret. Det er gøy å få være med helt fra start sammen med teamet her. Jeg har også fått beskjed om at jeg skal holde orden på de andre.

Du kommer fra kommunikasjonsarbeid i Oslo kommune, sist Bymiljøetaten. Hvordan er det å gå fra en stor aktør til en ganske mye mindre aktør?

Størrelsen er kanskje hovedforskjellen: Det er færre folk rundt meg. Mange har kommentert at jeg bytter fra offentlig til privat sektor, men jeg har ikke så mye fokus på det. Kommunikasjon er viktig begge steder, og nå tar jeg med meg erfaringen fra kommunikasjonsarbeid og prosjektledelse til en ny gjeng.

Det er vi glad for! Hva er det du liker med kommunikasjonsfaget?

Det er så viktig! Uansett hva man driver med må man fortelle det på en god måte for å skape forståelse. Kommunikasjon bidrar til å skape endring i samfunnet. Innenfor produktutvikling og tjenesteutvikling er det helt sentralt å få til god kommunikasjon for at innbyggere eller kjøpere får med seg det som skjer.

Hva er du stoltest av? Enten i livet eller i karrieren eller bare i dag - du velger selv.

Jeg er veldig stolt av familie og venner og de sosiale relasjonene jeg har i livet.

Hva gleder du deg til med å jobbe i Fasett?

Jeg gleder meg skikkelig til å være med å bygge opp noe. Dessuten har jeg hørt mye bra om Fasett. Jeg gleder meg til å komme i gang! Må bare finne ut av den mac'en først.