Beagle finner fram i mediejungelen

Beagle er en digital stifinner - et helt nytt og uavhengig mediebyrå (som også har kontor i Oslo). Byrået trengte navn og profil - og det har vi utviklet for dem.

En vennlig stifinner

Beagle finner de riktige medieløsningene til lavest mulig pris, og med maks effekt. De har spesialister på SEM, SEO, digitale kjøp, sosiale medier, print, utendørs og tv/radio.

Beagle er en digital samarbeidspartner som har lang erfaring fra mediebyråvirksomhet, som er flinke til å følge utviklingen og mulighetene i et stadig skiftende medielandskap og som hjelper bedrifter med å oppnå sine mål. Et byrå for ambisiøse bedrifter som vil lykkes med å bruke sosiale og digitale medier som en viktig salgskanal.

Navneprosessen endte på Beagle fordi det er et lett, lekent og positivt navn som skiller seg ut i et generisk marked og som fremstår unikt og originalt. Beaglen er jegerens følgesvenn, en drivende jakthund som styres av luktesansen. En aktiv og vennlig stifinner som leder vei i mediejungelen og finner det den leter etter. Navnet passer godt til et byrå som er tett på kundene, og som er trygt, vennlig og nedpå.

Beagle 01 1
Beagle grafisk element
Preview

En klassisk og moderne profil

Ord som gir assosiasjoner til det tradisjonelle kan ha godt av et stramt og moderne formspråk. Et lett og vennlig navn skaper mer nysgjerrighet hos mottaker når det blir pakket inn i et kontrastfylt uttrykk. Kontrastfargene sort og hvitt blir tydelige identifikatorer som øker gjenkjenneligheten. Logosymbolet får i all sin enkelhet fram beaglens viktigste egenskaper - nemlig evnen til å finne det den leter etter.

Beagle visittkort x4