Burger by Birger, branding by Fasett

Både mat og kommunikasjon blir best når det lages fra bunnen av. Slik startet historien om Birger, som allerede etter få måneders drift er en kjempesuksess.

Best Birger in town

Flinke folk med bred erfaring fra restaurantdrift, fast-food og franchise, hadde lenge syslet med ideen om å blåse liv i daff gatekjøkkenmat, med ambisjon om å servere restaurantburgere av høy kvalitet. Tanker om navn og visuell profil var allerede etablert, men i møte med Fasett ble planene endret. For å gjøre en lang historie kort: Og så kom Birger.

Birger case1

Fasett har bidratt med alt av design, logo og ikke minst, navn. I juni ble Birger offisielt åpnet av ordføreren i Sandnes, Stanley Wirak – og han (Birger, altså!) er blitt svært godt mottatt av burgerelskere i Sandnes og omegn. Nå venter videre utvikling av merkevaren, og Birger er allerede godt i gang med planer for flere etableringer.

Birger case4
Birger case2
Birger case5
Birger case6
Birger case7

Daglig leder i Birger, Eivind Rygg, er meget godt fornøyd:

- Skikkelig bra burgere blir til av gode råvarer, men og en stor dose matglede, og denne har Fasett klart å få inn i navn og design også. Både Fasett og Birger har et stort engasjement for det vi holder på med. Dette vil jeg si er en forutsetning for suksess – i tillegg til godt gammeldags hardt arbeid, selvsagt, sier han.