Fra Ocean Installer til Havfram

I forbindelse med økt satsing på havvind kom tidligere Ocean Installer til oss med et ønske om ny identitet, nettsider og visuell profil som passet til det nye navnet, Havfram.

Ny profil og nettside med blikk mot fremtiden

Med vindkraft som nytt satsingsområde ble vi nødt til å finne nye assosiasjoner og kartlegge hvilket landskap selskapet nå befinner seg i. Hvor mye av den gamle profilen og historikken skulle bli med videre? Og skulle vi vise tyngde eller fokusere på det miljøvennlige? Ideer og logoer ble skissert ut, og en ny, fremtidsrettet visjon ble etter hvert til.

Ta en titt på de nye sidene til Havfram

Innhold og tekst

First House

Utvikling av nettsider

Grensesnitt

3D-animasjoner

Ben Hodges

Havfram visittkort
Linked In Story
Signage

En lett og moderne profil

Havfram ønsket å la den nye profilen vise et tydelig skifte. Derfor ble den nye profilen lettere og mer tidsriktig i stilen, mens fargepaletten skulle speile blått fra havet, oransje/oker fra industrien og rødt for sikkerhet og oppmerksomhet. Paletten er leken og rik, men også trygg og sikker. Pilene i logoen ligger alltid til venstre for navnet og viser veien fram.

I tillegg har hvert av businessområdene, Hav Dyp, Hav Kraft og Hav Vind fått hvert sitt ikon.

Havfram Drakt
Havfram logo på grønt
Havfram posters 2 of 2
Havfram posters 1 of 2
Print

Dynamiske nettsider

Nettsidene ble utviklet i rekordfart av vår samarbeidspartner Grensesnitt, og resultatet har blitt en moderne og litt atypisk nettside for bransjen. De animerte illustrasjonene av Ben Hodges gir et eget formspråk og visualiserer sikkerhet, overgang og hav.

Website
Ikoner grid
Ikoner animert
Phone2
Logo