A. Idsøe grill&berkel

I 2023 åpnet A. Idsøe restaurant i Verksgata 7.
Fasett har utviklet navn, logo, visuell identitet og nettsider.

200 års historie

Å nærme seg sin to hundrede bursdag betyr ikke at man ikke kan fornye seg. A. Idsøe er kjent både i og utenfor byen for sine kjøtt- og pølsevarer av aller høyeste kvalitet. Og nå kan sultne og kresne folk få maten servert på A. Idsøes egen restaurant.

Det var viktig at den visuelle identiteten ble utviklet med utgangspunkt i historien. Fargepaletten tar igjen A. Idsøe kjøtt og pølseforretning sine farger: sort, hvit og gull, mens monogrammet er en rentegning av et gammelt symbol som Idsøe brukte på diverse merking/etiketter. Dette er valgt for å ta vare på det historiske – kvalitet i alle ledd. Typografien er tatt videre fra Idsøe, men gjort i et annet snitt og har fått et mer moderne preg. Det er laget et rødt stempel som brukes på diverse trykksaker, noe som hinter om Berkelen sin røde farge på en diskret måte. Navnet er hentet fra de to viktigste verktøyene: grillen og berkelen.

Besøk nettsiden

idsoe.no

Hovedlogo m padding
A Idsoe innpakningspapir
DSC3119 1
A Idsoe slakter interior
Monomock x2
IMG 6728 2
Group 6
IMG 6889
Group 16
Akvarell med logo
IMG 6869
DSC3100 1
Resized DSC29661 1

Nettsider

Med tilskuddet av både restaurant- og kurslokale i buketten av tjenester Idsøe tilbyr, behøvde også nettsiden en overhaling. Den nye identiteten til grill & berkel måtte også få sin plass i Idsøe-universet.

De tre forretningsområdene ble samlet under en portal på samme nettside.

Nettsiden har fått en tydelig struktur og prioritering av viktig innhold.

Fra forsiden er det innganger til de ulike forretningsområdene, hvor åpningstider, kontaktinformasjon og adresse er løftet opp til glede for leseren. De ulike forretningsområdene har fått hver sin farge for å tydeliggjøre hvilket område brukeren ser på.

Den unike historien til Idsøe har også fått sin plass i toppmenyen, prydet med gamle illustrasjoner funnet nettopp i de gamle lokalene i Verksgata 7.

Mobil mockup 1
IMG 6730 2
Desktop forside laptop