Næringslivskampanje for Den Gule Banken

Gul bank – fargerike bedrifter

Den Gule Banken har i flere tiår vært et perfekt alternativ for kunder som ønsker seg en mer personlig bankopplevelse. Men visste du at Den Gule Banken også er en glimrende bank for næringslivet?

I Rogaland finnes det et enormt spekter av bedrifter innen alle slags næringer, fra primærnæringer som jordbruk og fiske, til høyteknologiske bedrifter som utvikler produkter og tjenester som brukes over hele verden.

Foto

Tom Haga

Webbanner comp fallback

Tett på

Alle disse selskapene trenger en bank; en bank som tror på det de driver med, som er tett på, som er enkel å få tak i når man trenger den, og som forstår utfordringer – og gleder seg sammen med kunden over oppturene. Den Gule Banken er en sånn bank.

Group 11
Hanasand fallback

Kundene forteller

Sammen med banken utviklet vi høsten 2023 ny kommunikasjonsstrategi og konsept tilpasset bedriftsmarkedet, hvor det første uttaket ble en kampanje med kundene i fokus. Her møter vi en rekke bedrifter i Sør-Rogaland som på ulike måter har fått hjelp og rådgivning av Den Gule Banken, enten utfordringene har vært oppstart, voksesmerter, eller koronanedstengninger.

Avis mock fallback

Vi møter både Fisketorget restaurant i Stavanger, utleieselskapet Naboen i Sandnes, Hanasand Gård på Rennesøy, og Sinus Elektro i Sandnes, og får høre hvordan disse selskapene har samarbeidet med banken på ulikt vis.

Group 13

Hvor? Når?

Kampanjen ble lansert i slutten av oktober, og i løpet av fire uker kjørte vi målrettet annonsering på Facebook og LinkedIn, webannonser i Schibsted-avisene og DN, samt trykket på rosa papir i Dagens Næringsliv.

Naboen fallback
Avis