Ny Instagram-look for VB

Rørleggerkjeden VB gir baderomsinspirasjon til alle som pusser opp, bygger nytt eller er generelt interesserte i interiør. Nå har Instagram-kontoen fått en oppfriskning i både navn og utseende.

Form, farge og funksjon

Det nye navnet, @vb_inspo er først og fremst en taktisk endring for å løsrive oss fra ordet rørlegger (som ikke er så veldig søker- og instagramvennlig). Nå er det enda mer fokus på å rendyrke inspirasjon. En del kortere enn @rorleggerkjeden_vb er det også.

Den visuelle stilen trengte også en oppgradering. Fotobruk og visuell stil er svært viktig for en kunde som i stor grad selger drømmer om nye bad og renoverte kjøkken. Og i et marked hvor mange av aktørene har tilgang til de samme produktbildene måtte vi finne en måte å skille VB fra konkurrentene. For å skille oss ut i bransjen, og samtidig tiltrekke oss nye brukere som nødvendigvis ikke umiddelbart vil følge en rørleggerkjede, har vi pakket bildene inn i en penere look som også fremmer produktnavn og funksjon.

Tapwell regram 7200 1
VBF 2022 Purus lys 1
VBF 20221 1
Instagram stories

En foregangsprofil

Parallelt med dette er vi så smått i gang med å oppdatere VBs grafiske profil, og det som fungerer godt i sosiale medier er faktisk med på å definere hvordan VB skal se ut. Sosiale og digitale medier er VBs viktigste kanal, og dermed har vi begynt i andre enden med definisjon av farger og look. Det er her det skal fungere optimalt!

Trenger du en oppussing av dine sosiale medie-kontoer? Ta kontakt!

Oras sort 2022 B4 1
Oras sort 2022 B3 1
Oras sort 2022 B1 1