Si hei til Algeco i Norden!

Algecos historie går langt tilbake, men for oss i Norge er de et nytt bekjentskap.

Creating smart spaces!

Nå har Malthus Uniteam, Wexus-gruppen, Temporary Space Nordics og Algeco slått sine gode krefter sammen og går videre under ett merkenavn, Algeco.

Scroll nedover for å se film og animasjoner.

Animasjoner

Børge Myrnes & Ben Hodges

Film

Chaperone

Digitale annonser

Hello Display

Fire ganger bedre

Da sammenslåingen og det nye navnet skulle lanseres den 19. januar over hele Norden, måtte det (naturligvis) foregå under smittevernvennlige omstendigheter, og noen stor lanseringsfest måtte utgå. I stedet fikk de ansatte overrakt en videohilsen og lanseringsgave (modulbasert jengaspill!) på sine respektive mobiler/kontor/hjemmekontor i Norge, Danmark, Sverige og Finland.

Budskapet vi kommuniserte i første del av lanseringen var at som Algeco blir vi fire ganger sterkere, fire ganger nærmere og fire ganger bedre enn før.

Vi i Fasett sto for strategi, idé og konsept for lanseringskampanjen, filmhilsen og lanseringsfilm, presentasjonsmateriell, intern og ekstern kommunikasjon og animasjoner. I del to av lansering kommer some-poster og digitale annonser.

Velkommen til Norden, Algeco!

«Denne lanseringen gikk over all forventning. Både strategien bak og rekken av nytenkende og gode løsninger vi fikk presentert og den problemfrie gjennomføringen av kampanjen over hele Norden som Fasett tok stødig hånd om. Erfaringene fra denne første oppgaven er udelt positive – vi gleder oss til fortsettelsen sammen!»

- Steinar Aasland, MD Algeco Nordic
Fire ganger - illustrasjonsbilde
Algeco skolemoduler