Utstillingsdesign for Stavanger Turistforening

Bærekraftig friluftsliv denne vei!

I Stavanger sentrum, ved Stavanger Turistforenings populære tursenter under et av byens mest trafikkerte kryss, var nye leietakere på vei inn.

Det skapte et behov for et helt nytt fasade- og interiørdesign som både samlet dem og forklarte at det egentlig var Stavangers første ’turgjenbrukssenter’ som nå skulle flytte inn.

Produksjon

BRKLYN

Tekst

Håvard Dybvig

Grafikk natur2 1

Fasett utviklet derfor et spesialtilpasset design og konsept for dette nye senteret, med fargevalg, dekorelementer og nydelige historier i tråd med konseptet. I tillegg til at designet ivaretok Stavanger Turistforenings spennende ambisjoner for etableringen: et naturlig samlingssted for bærekraftig friluftsliv!

Group 22

Stavanger Turistforenings Tursenter er på sett og vis medlemmenes servicekontor for bærekraftig tur- og naturglede og hjelper til med planlegging for alle medlemmer og andre interesserte.

Group 23
Grafikk natur7 1

Frilager låner gratis ut ’alt’ til turen og trengte en tilstedeværelse sentralt for servicefunksjoner og egenpromo av et fantastisk tilbud.

Montering fallback
IMG 6327 1
IMG 6468 1

ReTuren er et omsorgsfullt syverksted som begeister og inspirerer gjennom nytenkende reparasjoner, redesign og kurs. De vet hva som må til for å gi turplagg og utstyr lengt mulig levetid – og sammen med Frilager og Stavanger Turistforening bidrar verkstedet til et enda mer naturvennlig og bærekraftig friluftsliv!

IMG 6459 2 1
For etter fallback

Fasett var ansvarlig for idé, konsept og design og samarbeidet med Brklyn på produksjon for få det så fint som alle involverte så for seg at det skulle bli.

Stavanger Turistforening 01 1