Studio Bergini + Fasett = fremdeles sant!

Du har kanskje sett det allerede? På flere av jobbene fra Fasett de siste årene, særlig blant dem som har utmerket seg i kreative konkurranser, så er designet gjort i samarbeid med Studio Bergini. Studio Bergini?? Hva er det? Jo, nå skal du få høre – og se!

Studio Bergini er basert i London og har jobbet med en rekke kjente institusjoner som Tate, Camden Art Centre, Charles Dickens Museum, Museum of London og gatekunstfestivalen Nuart (både i Stavanger og Aberdeen). De har vært involvert i flere vellykkede kampanjer for Tate og har også gjort identitets- og designjobber for en av verdens mest anerkjente designskoler, Central Saint Martins College of Arts and Design.

I sommer hadde Studio Bergini en større kampanje for Museum of London Docklands sitt 20-års jubileum gående, den jobben kan du se presentert i sin helhet på den anerkjente designbloggen It’s Nice That.

Studio Bergini

Francesco Corsini & Kristian Hjorth Berge

Tar hele bransjen på pulsen

Med et øye for detaljer og en lidenskap for designfaget, har Studio Bergini jobbet med en rekke internasjonale merker og prosjekter, først og fremst innen kultursektoren. Men, Bergini har også høstet utmerkelser for arbeid gjort for næringslivet. I kategoriene Packaging - Label Awards og Total Image i ‘London International Olive Oil Competitions’ gikk Studio Berginis ‘Unto Toscano’-emballasje helt til topps! Samme jobben ble også nominert i den internasjonalt anerkjente D&AD Awards i fjor.

Studioet består av Francesco Corsini, Alice Bertazzi, Ole Henrik Henriksen og Kristian Hjorth Berge (ja, det er av samme familie som Pål, daglig leder i Fasett!) og har fått navnet etter de to som startet studioet i 2019; da Berge og Corsini ble til Studio Bergini:

– Vårt hovedmål har alltid vært å skape og utvikle klare og effektive designløsninger som ikke bare er estetisk tiltalende, men som også formidler merkevarens budskap på en kraftfull måte. Som studio streber vi etter å skape noe nytt og annerledes som skiller seg ut fra mengden, samtidig som det gjenkjennes av mottakerne. Ved å samarbeide med de flinke folkene hos Fasett, har vi fått muligheten til å skape unike og helhetlige løsninger i en større skala.

Colors and Generator

Kreativ leder Egil Andreassen i Fasett setter også pris på samarbeidet på tvers:

– Fasetts posisjon som ledende innen merkebygging og design styrkes ytterligere når vi knytter oss til Studio Berginis kompetanse og designkunnskap – og tilstedeværelse i designhovedstaden London. Vi får ikke bare en ekstra fot å stå på, vi får også en ekstra hånd og ikke minst et ekstra hode tilgjengelig inn i prosjekter og kan som byrå levere noe vi er alene om å kunne tilby. Jeg er overbevist om at samarbeidet vil bringe frem det beste fra både Fasett og Studio Bergini, og det er noe kundene våre og vi virkelig kan glede oss til!

Kontakt daglig leder, Pål, for å få mer informasjon om hvordan vi jobber strategisk med design.